2017 een frisse start…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Een nieuw jaar, met weer nieuwe kansen en om 00.00 luiden we dat toastend in, althans zo gaat dat doorgaans. Maar dit jaar gingen we de start ietsje anders in, ja verandering van spijs zo te zeggen. Manlief en ik waren beide al niet fris en fit, dus we lagen vlot onder “de wol” na het nieuwe jaar toch verwelkomd te hebben. Die nacht sloeg het griepvirus ook bij ons toe, dus geen oliebollen, glaasje wijn of soksawat… maar al buikgriepend de eerste 2 dagen van het nieuwe jaar in….

Maar goed zo maken we vast ook weer antistoffen aan om er vervolgens vast weer jaren en jaren tegen aan te kunnen. En wat waren er veel mensen ziek of half ziek en lang niet fit… Dus laten we dan maar hopen dat dit een positieve draai van het jaar markeert, al antistoffen opbouwend een fijn jaar tegemoet mogen gaan. Wij persoonlijk mogen ons verheugen op de bruiloft van onze dochter dit jaar. Een prachtige gebeurtenis van 2 jonge mensen die heel graag samen verder willen als man en vrouw, daar zijn we als ouders heel gelukkig en trots op. En over deze prachtige gebeurtenis zal ik vast nog wel eens verhalen, want ja het is natuurlijk een prachtig bruidje.

Verder gaat de breihoek eruit, de hoek dus en NIET het breigaren, al zal dat uiteraard wel ietsje minder worden. De etalage gaat ook verdwijnen, die heeft voor ons binnen in het centrum geen functie. mensen lopen even makkelijk naar binnen om rond te neuzen. Een open etalage zoals de andere kant is de bedoeling. En daar hebben we zin in, verandering van..immers dat houdt het uitdagend.. Nu hebben we wekelijks soms bijna dagelijks mensen over de vloer die aangenaam verrast zijn over de inhoud en uitstraling van onze winkel. En dat verveelt dus noooooit.

Wel nu met 2017 fris voor de boeg en 2016 fijn te hebben afgesloten, wil ik jullie allemaal een heel warm en goed en liefdevol jaar toewensen.img_8835