December: een beetje glamour…. een nieuwe update…

Wat bent u nodig:IMG_8652 Een bedrukte blouse, een nep leren zwarte broek, een pittig  zwart rokje, een jasjurk met dessin, een lichtgekleurde blouse, een zachtharig zwarte hes, een zilveren jasje. IMG_8624IMG_8627De nieuwe klassieker, een pittig zwart rokje net boven de knie in combinatie met een mooie gedessineerde blouse, denk daar een mooie glanspanty bij en een nieuw stijlicoon is “geboren”. Voor als het wat kouder is maakt u het af met de musthave van deze winter: de zwarte harige hes. IMG_8629“Eenvoudige chique” wordt het met de licht gekleurde blouse, alle knoopjes dicht!! IMG_8635En wat te denken van het kokette zilveren jasje met een hele mooie belijning.IMG_8633

Denk nu ipv het rokje de broek erbij, of desgewenst een klassieke pantalon en u bent klaar voor de feestdagen. IMG_8637 IMG_8639De robe manteaux ook wel jas jurk genoemd, een allround kledingstuk. U kunt deze als jurk dragen met het rokje of met de lange broek. maar de rits dicht geeft het de allure van een mooi gestileerde jurk. ( let op de mooie afwerking en belijning)  IMG_8641IMG_8648Prachtige blauw effecten….IMG_8646met een schuin gesneden rits welke zorgt voor een slank kledend effect. IMG_8651Met de harige hes erover heen een pracht ensemble voor de koudere dagen. En let ook eens op de handgemaakte tas van Maria la Verda, oer Hollands designIMG_8650Zo kunnen we nog eindeloos doorgaan met variaties bedenken…kom gerust langs met een aantal kleding stukken en samen maken we er een smashing december maand van!!

 

 

November: (het groen van) de bladeren gaat nu echt vallen:  Daarom de kleur groen in “the picture” bij deze nieuwe update.

Wat hebben we uitgezocht; een gebloemd olijfkleurig jurkje, een groene skai leren broek, een groene blouse, een rokje in zwart/groen met  dessin, een apart grijs vest van Elsewhere, een klassiek blauw vest en diverse accessoire’s.

IMG_8521 De tijd van weleer zie je terug in dit gebloemde jurkje, met een klein pasje voor en licht getailleerd, een dikke breicol geeft het een eigentijdse uitstraling.IMG_8522De omslagdoek, ook al een klassieker van weg geweest geeft het een nostalgischer beeld. terwijl het tijdloze grijze vest er een modernere variant van maakt. IMG_8524 IMG_8525Kijk ook eens naar de vele af style mogelijkheden van dit prachtige vest. Met een jeans ( niet op de foto) wordt het een hele stoere dracht. De punten welke op de rug vast zitten met een knoop kunnen ook los gedragen of naar voren gehaald worden. Legio mogelijkheden dus. IMG_8526 IMG_8528 Het jurkje omhoog deels in de “broek” zorgt voor een shirt effect.IMG_8529 Mooie ingetogen herfstkleuren, zoek ook daarin eens de verrassing door “fout” te combineren, met de toevoeging van nog een kleur wordt het juist weer oké.IMG_8531 Detailfoto van het blousje met “borg”op de schouders en knoopkoordjes.IMG_8534 Mooi groen is prachtig!!!!IMG_8537 IMG_8539Denk hier uw eigen zwarte broek eens onder, een dikke maillot mag uiteraard ook. IMG_8540Tot slot een pallet aan groen ( laarsjes) en turkoois met lime zorgen zelfs in de herfst/winter voor een hele frisse look. Veel succes met variëren gewenst.

 

Oktober is begonnen, een nieuwe update….met mooie ingetogen blauwtinten.

Benodigdheden: 1 zwarte skinny broek/tregging  2  een blauw/zwart soepelvallend tuniek   3 een donkerblauw klassiek lang vest   4 een donkere jeans    5 een bewerkte print tuniek   6 een bewerkt creme/blauw/zwart kort jasje   7 een pittig korter rokje  .   Daarnaast uiteraard accessoires zoals een ketting , laarsjes, een sjaal enz. IMG_8368Een soepel vallend tuniekjurkje  ( los van het lichaam heet loose fit ) alleen met een ketting al mooi… IMG_8372 Combineer met een grote sjaal omslagdoek en het krijgt een warmere uitstraling.IMG_8373De los gebreide colsjaal in groen en paars tinten maakt het geheel met het klassieke vest ( een musthave) casual. IMG_8375 - kopieDe tuniek omhoog vouwen maakt het een blouson, de vlgde foto laat zien hoe de outfit weer lang gedragen wordt met het vest. IMG_8377Een tuniek jurkje kan heel goed met een broek gecombineerd worden, een zelf gebreide sjaal in combi met een groen laarsje geeft een verrassend effect.IMG_8380 IMG_8381 IMG_8382 Draag ook eens print op print, als kleuren in elkaars verlengde liggen wordt het een verrassend geheel.IMG_8394Een pittig rokje in konings blauw  zorgt voor een fris geheel.. ingetogen met een zwart basis shirt ( wat iedereen wel in de kast heeft toch..??)IMG_8395Met het vest er over is het een klassieke verschijning …Het rokje met een mooie fantasiepanty ……doen!!! Kom maar gauw langs enne wist u dat het rokje ook heel erg leuk als col te dragen is..? en dat voor slechts € 24,95IMG_8397

 

Augustus en september: De maanden waarin het met het weer alle kanten nog op kan….  Black & white een thema dat nooit verveelt…                 Welke kledingstukken hebben we uitgezocht:

Een zwart skai jasje, een glimmende zwarte lange broek, een wit/zwarte lange blouse,  een zwart wit vestje, een zwart witte tuniek, een zwart rokje en tot slot een simpele zwarte top.  De stola en de kettingen zijn accessoires en worden dus niet tot kledingstukken gerekend, maar maken het plaatje wel compleet.

IMG_8319 IMG_8290 Simpel zwart maar met een mooie stola sjaal erom heen direct af..IMG_8293 IMG_8294 Een lange blouse in lichter kleuren maakt het zwart wat  “lichter” en voeg het vestje erbij en je bent klaar voor de wat frissere dagen.IMG_8299 Knoop de blouse op tot een korte variant of laat de blouse weg…IMG_8301 IMG_8306 Met de zwart witte tuniek onder het vestje hebt u een trendy twinset..IMG_8302 IMG_8309 Het rokje onder de tuniek geeft iets meer lengte. En met het skai jasje wordt het weer een chiquer geheel.IMG_8313 IMG_8315IMG_8317 Een detailfoto van het mooie jasje, ritsjes en drukkers maken het stoer.IMG_8314 Tot slot nog een keer met de zwarte stoladoek..fantaseer wederom met een kleur erbij of accentkleuren in de accessoires en u kunt bijna oneindig door combineren. Maar gauw aan de slag….met iets uit uw kast én wellicht iets nieuws, graag totziens.

Juli:

De maand van de vakanties… dus deze maand mag u met behulp van alle vorige  edities uw eigen 7 items proberen samen te stellen…  Uiteraard mag u ook om advies in de winkel komen, wij helpen u graag op gang, neem gerust wat kleding mee…om samen te kijken hoe u ermee aan de slag kunt gaan..