Alweer 5 weken…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Tjonge jonge, we denderen het jaar alweer in, soms is het niet te bevatten hoe snel tijd toch wel kan gaan. Je denkt heel veel goed geregeld te hebben en dat heb je ook, in de zin van afsturen van nieuwe collecties….en toch ontkomen je altijd ook weer zaken omdat het zo snel gaat.

Eerst lekker opruimen met een kleine hoek nieuw, dus niet teveel nieuwe voorjaarscollecties al te vroeg. Okee je hebt altijd vlotte beslissers en vroege vogels, maar het merendeel zit toch wel fijn in het ritme van eerst nog wat wintergevoel ervaren.

En juist als er al zoveel nieuw is, meen je ook maar dat het al lente moet zijn…. de maand februari is gelukkig weer iets meer de maand van nieuwe collecties geworden.
Als het aan de merken ligt dan zou je soms de collectie al in het vorige jaar ontvangen. Nu ben ik daar zelf altijd nog bij, al wordt het steeds lastiger om de afstuurdatum te regelen. Van hogerhand én middels automatisering wordt alles voorgeprogrammeerd en dan heb je het maar te slikken dat iets toch wordt verstuurd….. Een hele poepetoer om dat toch naar je eigen wensen te wijzigen. Vaak lukt het me toch en dat heeft meer te maken met het feit dat ik al zolang klant ben…Ja ook dat zijn zaken die bij een winkel horen.
Maar wat is het een kicken als het me weer is gelukt, én een mooie collectie inkopen, binnen de gestelde budgetten te blijven én de afstuurdatum naar mijn wensen te stellen. Mensen kom het eerdaags maar weer bewonderen. De winkel is alweer meer dan de helft met NIEUW gevuld.2AF31257-233F-4BB5-B2AC-66EB1423C570