Alweer Oktober…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Naadloos rollen we de maand oktober alweer in, ik heb het wel eens vaker aangegeven, waar blijft de tijd! Mijn vorige blog was dus de enige van de maand september, het voelt nog maar pas geleden dat we met deze maand begonnen. En ik kan het weten, immers allemaal verjaardagen aan het begin van de maand (-). het voelt als “pas geleden gevierd”. Zou het komen doordat ik een generatie ben opgeschoven? Ben immers beppe geworden en naarmate je ouder “wordt schijnt de tijd nog sneller te gaan.

Net zoals de  inkoop, hoe vaak heb ik de ritjes en ritten al niet gemaakt door den lande, voor willekeurig welk seizoen dan ook, voor de zomer van 2019 is deze bijna al weer afgerond en dan volgt de winter voororder. jJa het blijft toch een gek fenomeen zolang van te voren een collectie te moeten inkopen.

Maar alla, eerst voor NU; aanstaande zaterdag hebben we namelijk weer ons jaarlijks FOOD&FASHION event, ik zal proberen daar deze week nog iets meer op terug te komen. Evenals een nieuwe mode musthave presenteren. Het Blog weer een beetje aanvullen. Ik probeer mijn best te doen, is het herkenbaar? Ik hoop het maar, mensen eerst heel graag totziens, de winkel is er helemaal klaar voor. De zomerjas kan nu bijna uit de weg…en de wintergarderobe fijn wat vernieuwen!IMG_3995