Celebs….

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Celebs in Nederland, m.a.w. Bekende Nederlanders die hun naam en verschijning verbinden aan goede doelen. Maar ook steeds meer aan merken. Froukje de Both heeft zich voor het komende seizoen aan het kleding merk Poools weten te verbinden. Hier op de foto een prachtig warm najaarstruitje selected by Froukje, te herkennen aan het label met daarop haar foto en naam. Je kunt het uiteraard van meerwaarde vinden….. Persoonlijk zeg ik kies lekker je eigenstyle, doe wat je fijn vind daarin.

Okee soms moet je even op weg worden geholpen, zo ook bv het voorbeeld van de afgelopen week. De medewerkster had een prachtige longblouse aan als jurk. Een klant vond het heel leuk dus wilde wel even passen, zo geschiede. Oohhh neeeee, dit is niks zei ze…( onderwijl haar eigen “foute schoenen” er nog onder..nog niks afgestyled) Dus zeiden wij, voordat u het afkeurt dan eerst goed afstylen.

Eerst de blouse meer open, zowel van boven als van onder, de eigen broek was niks mis mee, vervolgens een iets hogere schacht schoen in een najaars kleur en tot slot de riem naar achteren ipv om als centuur. ( dat kan nl niet iedereen meer goed hebben, buikjes komen dan juist meer in beeld) Toen weer kijken in de spiegel, ohhh ja dit is het was toen de reactie, zo leuk. De klant is daarna nog met dezelfde blouse maar nu als dress gedragen mét een panty én de  nieuwe schoenen de winkel uitgegaan. Helemaal happy  met haar eigen CELEB gevoel dus.

 

 

4029D906-9C87-4996-83BA-BD54F8C414E2