Daar zijn we weer…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Soms heb je het gewoon weg te druk om alle ballen in de lucht te houden…dus even geen tijd voor bloggen. Op inkoop en de verandering van de winkel zorgden voor een druk schema, maar de inkoop is w.b de eerste fase bijna alweer ( voor) georderd en de winkel bevindt zich in de afrondende fase. Dus tijd om weer een blog te schrijven.

Hoewel het weer guur en winters aandoet, ziet onze winkel er inmiddels zonnig en (pre) spring uit, heel veel kleurthema’s zijn er bij ons te vinden. Van heel veel blauw tonen, tot grijzen, rood, zwart, geel, cerise, zalm, roze, groen enz. Mooi in kleurhoeken gerangschikt, wat tot vele complimenten leidt. uiteraard zijn er mensen die het voorjaarsbeeld nog even wennen vinden, maar  dat is heel begrijpelijk…je mind zegt het is winter, je ogen aanschouwen kleur, wat een  voorjaars gevoel geeft, maar het klopt ergens nog niet. Je mind moet nog gereset worden. Bij de een is dat in no time gebeurt en de ander heeft een tijdje gewenning nodig.

Langs komen mag altijd, zo went ook een kleur…heel herkenbaar. Heb het zelf ook wel eens bij de inkoop. Een kleur waar ik aanvankelijk niets mee heb, die overal toch weer opduikt in de collecties, na een poosje raak je er vertrouwd mee en is het zelfs wel voor gekomen dat het uiteindelijk één van mijn favorieten werd. het kan dus verkeren.IMG_1272