Daar zijn we weer…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

We zijn even “off line” geweest, voor ons zelf maar ook voor u even een break, ook wel vakantie genoemd. De winkel  was ook in de vakantie modus, aangepaste openingstijden dus. Maar vanaf maandag 29 augustus is alles weer “normaal” geopend. Dan zijn we weer present met een winkel vol met nieuwe najaarsmode, prachtig mooi, al heel veel fijne reacties. Okee door het mooie weer van de afgelopen week was er een enkeling die het met afgrijzen aanschouwde, daar wil je nu toch nog niet aan aldus deze mevrouw…ja en nee. dat zijn dus de persoonlijke voorkeuren en dat maakt het leven zo leuk en verrassend. Geen mens gelijk waardoor het nooit saai kan worden toch…

Nieuwe collecties maar ook nog een plukje OPRUIMING voor in de winkel: 3 HALEN 2 BETALEN leuk voor u want het is nu wel erg leuk als je de prijsjes optelt om te shoppen. Voor ons scheelt het in “opruimen” (-).

De Elsewhere collectie hangt volledig, maar ook de eerste autumcollectie van onze fameuze omkeerjurkjes, deze keer hebben we er ook een aantal omkeerjasjes bij. Echt weer zeer bijzonder, en al goed ontvangen. Kortom zin in iets nieuws, verrassends, casuals, klassiek of nog in voor een koopje. Kom gezellig langs, kijken is geen probleem, maar u bent wederom gewaarschuwd, binnen komen kan tot een aankoopactie leiden ( smile)FullSizeRender[1]

De bolletjes jas, hier afgestyled met een drollenvanger/zoeavenbroek van Elswhere en een top/tuniek van hetzelfde merk. Dit jasje kan omgekeerd worden en geeft dan een heel ander beeld. ( niet op de foto)

FullSizeRender[2][1]

 

Twee jurkjes, totaal verschillend en toch is het één en hetzelfde exemplaar, maar dan de binnenkant versus de buitenkant.

Maar in de winkel nog meer moois van zeker 9 verschillende merken. Graag oant sjen

FullSizeRender[1][1]