De afgelopen week…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Afgelopen week, ging ook mijn laatste buur, dicht! De primera, zo begrijpelijk in hun situatie….maar ohh wat kwam dat binnen.

Okee buurman Wyger had het me de week ervoor al wel verteld, dat het zeer waarschijnlijk was dat ook zij de deuren voorlopig gingen sluiten. En dan is het zover, de woensdagmorgen was het eerst zo onwerkelijk, 30 jaar lang altijd samen met de buren de winkeldeuren open…en dan ineens ben je de enig over gebleven winkel in ons hoekje….

Eerlijk toen heb ik wel even een traantje gepinkt…. maar ja we moeten door. Persoonlijk zitten we niet in omstandigheden dat we een extra risico lopen…en dicht is dicht. En zoals ik op facebook ook al aangaf, dat we als winkel ook een sociale rol hebben. Zoveel  mensen die echt even dat oppeppertje nodig zijn. Even de grote angst kunnen ventileren even niet, even afleiding…

maar net zo goed, er hangt een collectie die is ingekocht, dus alles wat verkocht is, is maar wél verkocht! Mensen we houden hoop en vertrouwen, dat na deze bizarre onwerkelijke tijd er een andere tijd zal aanbreken.

Voorlopig blijven we afstand houden, goed schoonmaken, handen wassen. Niet onnodig mensenmassa zoeken…. En afleiding zoeken met mooie verhalen, gedichten, de natuur, en mooie dingen bewonderen… Liefs allemaal.5CCE9583-FB2A-4CA0-B22B-528F2609A1F3