De einde jaars sale..

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Alweer een poosje geleden dat u me hier “trof”, af en toe zijn de weken weer te kort om het allemaal bij te houden. De kerst ligt inmiddels alweer achter ons en het einde van het jaar 2017 nadert rap. Een jaar waarin weer van alles heeft plaats gevonden. Aller eerst de brei hoek er uit, evenals het kleinvak, wat een veel ruimer ogende winkel opleverde. Een goede zet, voor alles zo haar tijd zullen we maar zeggen. Dat is ook met het merken aanbod, dat wisselt ook met de jaren. juist om het allemaal te blijven laten “vloeien” het moet niet te statisch worden.

Alle weken nieuwe aanvoer van spullen, op een paar weken in de zomervakantie na, zorgt ook voor doorlopende klantenloop. En het was weer erg fijn dit jaar, het klant contact heel prettig en gezellig, het aantal ruilingen of retouren zeer miniem, waar we erg trots op zijn. Want daaruit mogen we toch concluderen dat de aankoop goed was! We hopen er met de zelfde flair en inzet ook in het jaar 2018 weer voor u te zijn. Met allemaal tips en tricks om uw spiegelbeeld tot haar recht te doen komen. Met soms wellicht alleen een pas sessie, om het eerst te laten indalen ( wennen) want is de mindset er nog niet aan toe, dan beter nog even wachten met kopen. Want ook dat is duurzaam aanschaffen, niet voor de heb, maar voor de lange(re) termijn. Met plezier iets gekocht levert nog meer (draag) plezier op.

Mensen deze week nog volop SALE…( maar die gaat ook in 2018 nog wel even door hoor!) de winter heeft immers op 21 december pas haar intrede gedaan.IMG_2129