De trends..

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Trendwatcher Lidewij Edelkoort doet haar voorspellingen, o.a hele grote onderbroeken zegt ze….
IMG_0313

We zullen het zien. Niet alle voorspellingen op mode gebied komen altijd uit, maar deze trendwatcher heeft het wel heel vaak goed w.b haar voorspellingen. Een aantal ervan kun je soms direct al onderschrijven, omdat dat gevoel ook al bij je aanwezig is. Wij zien immers ook genoeg om ons heen gebeuren en kunnen uiteraard ook zelf oorzaak en gevolg toepassen. maar het zwart eruit?? En volledig over op bruin tonen?? Daar zit nog wel een reeks van jaren aan vast voordat die voorspelling echt zichtbaar gaat worden.

Grote onderbroeken, ja dat geloof ik direct. De vrouw van tegenwoordig ervaart dat “goed ondergoed” veel mooier onder de kleding zit, het draagcomfort is daarnaast ook nog eens veel aangenamer dan de string. En minder sexy..? ook dat valt nog te bezien, met de mooie materialen van tegenwoordig is er heel veel leuke en pittige lingerie te verkrijgen. En ja voor de rest is het uiteraard up to you. De klant zal uiteindelijk de verwezenlijking van de voorspellingen al dan niet in de praktijk brengen.

En ja dan zijn we alweer 2017, maar nu nog even niet. Eerst maar rustig aan de maand januari ervaren, met wellicht nog een dosis vrieskou om de neus!