Een nieuw merk…?? OHANA sisters..

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 2

Een nieuw merk erbij..? Ja zo ziet het er wel uit, tenminste als je naar het label kijkt. Het label vermeld o.a  Ohana sisters for charity.

Met daarboven “t Ingeltje steunt.. maar eigenlijk steunen u én ’t ingeltje dit mooie initiatief van 4 zusjes.Kijk voor meer informatie maar eens op hun facebook pagina of instagram. Maar nog mooier zou het zijn door direct hun pagina te liken. De zussen verkopen eigengemaakte producten voor de stichting Energy4All. Hiermee steunen we belangrijk onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten.

De zussen hebben een jaar gelden het initiatief opgestart voor hun zus Paulien die een zeldzame stofwisselingsziekte heeft. Uiteraard hopen we samen met hun dat er op tijd een medicijn voor Paulien mag komen. Met zijn allen helpen op weg naar het medicijn.

’t Ingeltje steunt dit initiatief door van alle verkochte gebreide/gehandwerkte producten een substantieel bedrag te doneren aan de stichting. Minimaal €10,- per product of juist de gehele opbrengst ervan. Hieronder vind u een deel van de te verkopen producten, sjaals, omslagdoeken, maar in de winkel nog meer. En uiteraard wordt er iedere week aan een nieuw item “gewerkt”, helpt u mee!!

Facebook en instagram Ohanasisters       en    www.energy4all.nl

IMG_0274

*Bijna unieke colsjaal met ritsje €39,95  ( € 10,- voor OHANA)IMG_0259

*prachtige ribbel gebreide snoepjes sjaal €34,95  (€10,- voor OHANA)IMG_0261

*Blauw groene pastelkleuren sjaal van het prachtige wool plus van Katia, idem als de sjaal hierboven € 34,95IMG_0262

*Unieke poncho is er maar ééntje van, het volledige bedrag is voor OHANA nl € 39,95IMG_0265

*Een trendy tweedachtig garen, een sjaal met een “gat” erin, hier haal je de andere helft van de sjaal door. € 26,95   ( € 10,- voor OHANA)IMG_0267

*Zuurtjes rose colsjaal in de halve patent steek gebreid. €26,95  (€10,- voor OHANA)IMG_0269

*Unieke kerrie gele omslagstola van een vervilt garen gemaakt. €39,95  (€15,- voor OHANA)

*

*

*

2 Reacties