Eindejaar balansen….

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Afgelopen week kreeg ik weer eens de mededeling van oh ja jullie moeten straks weer balansen…. Ja als Ondernemer moet je uiteraard de gang van zaken bijhouden. Maar het is niet meer van deze tijd om dat slechts 1 keer per jaar te doen. Je wilt geregeld weten hoe je ervoor staat, wat de doorverkoop cijfers zijn, of je door kunt en wilt met een merk. Of dat het pappen en nathouden is met een label.

Regelmatig de “ balans” opmaken zorgt dat je kennis paraat blijft en je zicht niet vertroebeld. Want ook wij hebben onze blinde vlekken, iets wat je persoonlijk zo leuk vind hoeft niet altijd goed te scoren. Of iets wat in de winkel niet loopt, werkt juist online heel goed. De retail is zo onderhand door alle online, social media en werkende mensen enorm veranderd. Bloggen is inmiddels Vloggen geworden een prachtig fenomeen absoluut. Maar nee daar ga ik niet meer in mee, af en toe een beetje “ouderwets” blijven vind ik persoonlijk niet erg.

Dus ouderwets de oudejaars tijd even balansen? Ja ook dat maar dat is de zoveelste van dit jaar, maarrrr straks wél ouderwets de SALE in hoor! 6D853131-D373-4BAA-BC11-1E299D0A0025