En de kleur is groen….

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Weet u het nog, de raad spelletjes van vroeger, daar doet de titel wel een beetje aan denken. maar wij doelen deze keer niet op een raad spelletje. Waar we dan wel op doelen is de trend kleur van dit seizoen namelijk de kleur GROEN. Heel lang ging het zegje: groen kost poen, op, wat zoveel betekende als slecht in de verkoop.De kleur was een winkeldochter, doorgaans een uitverkoop artikel dus.

Maar dit seizoen mag de kleur GROEN er wezen en wel in heel veel gradaties en schakeringen en noemen we het army of olijf of khaki of gewoon groen. Een kleur die heel goed af te stylen is met heel veel andere kleuren. Lees dit blog met al haar artikelen maar eens door en dan zult u menig artikel gewijd aan deze kleur tegen komen. Want persoonlijk ben ik altijd al gek op deze kleur geweest, dus had em ook altijd in de winkel hangen én was het beslist geen winkeldochter… Immers als je achter je artikelen staat dan kun je ze oprecht verkopen. en het volgende groene artikel (stoere broek) is ook zo’n best seller evenals het “groene”vest van Poools.

Idem de mantel in groen enz enz. Maar nu ook weer nieuwe groene items  binnen, o.a army kleur vesten voor slechts €34,95, zo lang de voorraad strekt helaas.IMG_2023

 

IMG_1959