Februari zo zoetjes aan een lentemaand??

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

De maand februari staat ieder jaar rond dezelfde periode op de kalender. De start van de dag waarop de eerste van deze maand valt kan nog eens verschillen. Zo ook de duur van deze maand, immers 1 keer in de 4 jaar is het een schrikkeljaar en hebben we er ineens een extra dagje bij. Zo ook dit jaar.

Maar persoonlijk krijg ik zo zoetjes aan bijna het idee dat het een lente maand aan het worden is. En dan houd ik het dus bij de retail, (nog niet eens w.b temperaturen) want de kleding wordt door de jaren heen steeds vroeger aangeleverd. Een jaar of 10 terug had je de eerste echte collectie pas in de maand maart. Nu is dat al weer een aantal jaren 2 januari, tja het jaar is nog maar koud begonnen of we hebben het alweer over zomermode.

Maar goed alles went en laten we wel wezen het oogt wel heel erg licht en zonnig. De winkel lijkt optisch ruimer door al die frisse lichte kleuren, wat natuurlijk alleen maar leuk is. Alsof je aan het sauzen en verven bent geweest. Kwistig met het kleuren pallet in de weer, om idd zin in te krijgen.IMG_0414