Het jaar is bijna voorbij…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Het jaar 2018 loopt op haar laatste benen, een pracht van een uitdrukking. Zo hoor ik geregeld mooie uitdrukkingen of wijsheden, oa over het weer uit de over bekende weers almanak. De afgelopen week ook weer een hele mooie opgeschreven, want ja dan weet je zeker dat je ze onthoudt. Een echte doordenker ( smile) n.l    Als het regent in mei is april voorbij!

We hebben er smakelijk om gelachen, laten we dat vooral ook blijven doen, lachen. Want ook op de valreep van het jaar is er weer heel veel verdriet, verdriet om een dierbare, of verlies van gezondheid om ons heen. En het leven gaat zoals het loopt, maar daarom is het soms best pittig en juist in de laatste dagen van het jaar valt het bijna nog zwaarder.

Mensen een goed uiteinde op de wijze zoals het voor uzelf het fijnste voelt, met of zonder knallen van vuurwerk of champagne. En dat 2019 een goede of juist betere start mag hebben, met liefs en gezondheid en dierbaren om je heen. Een dikke knuffel voor iedereen die deze nodig heeft.IMG_6722