Januari 2018 is begonnen

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

De kalender laat weer een nieuw jaartal zien, het jaar 2018, mooie ronde getallen. Het jaar wat w.b de temperaturen mild is begonnen.

Allereerst nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar, dat het mag brengen wat u nodig bent. In Eastermar is het in ieder geval heel erg goed begonnen, in “hoannestap”  hier vandaan, heb er familie wonen, dus ik hoor het eerdaags wel of ze in de prijzen gevallen zijn.

Nou prijs hebt u bij ons sowieso, de SALE levert immers al een mooie besparing op. Bent u meer van het aller aller nieuwste, ook dat is al weer mogelijk, we zijn al druk aan het inhangen van de eerste pre spring collectie. Het ziet er weer erg fris en sprankelend uit. Een beetje het gevoel van als je de kerstboom weer hebt opgeruimd, lekker aan het schoonmaken bent geweest en eventueel een nieuw plantje hebt gekocht. Een beetje dat gevoel dus. Heerlijk, ook al was het optuigen van de boom ook leuk, het weer fris aan kant hebben is minstens zo leuk. En dat is wat ik momenteel van heel veel vrouwen hoor. Dus ook toe aan fris en helder of toch voor de besparing, u weet ons te vinden. In het overdekte winkelcentrum zit u droog en warm, als het deze week guur en nat gaat worden.IMG_1936