Ladies night…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Ja hoor hij komt eraan en dan hebben we het niet over Sinterklaas deze keer. maar over een avond in beginsel alleen voor vrouwen. De premiere van onze eerste echte LADIES NIGHT> A.s woensdag zijn bijna alle winkels OPEN en organiseren  wij voor women only allemaal leuke en gezellige dingen. Wat te denken van live muziek , korting acties, make up advies, nail styling, proeverijen, andere hapjes en drankjes. Kortom het belooft een hele gezellige avond te worden. Die wil je toch niet gemist hebben!!

Wat mag u bij ons verwachten, uiteraard heel veel gezelligheid, een hapje en een drankje, mogelijkheid om u op te geven voor handwerk workshops (verzorgt door Antje van Hantsome), verder op zeg maar (bijna) alle kleding leuke kortingen. Op alle breiwol, normaal NOOIT in de aanbieding is, juist DEZE avond WEL met een hele leuke korting. En voor alle kopende klanten een leuke kortingspas twv € 12,50 cadeau.

Maar alleen voor de sfeer en de gezelligheid komen dat mag natuurlijk ook, want inspiratie opdoen voor een andere keer is óók mooi mee genomen toch!
foto (10)