Ladiesnight alias family night

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 1

Jaah hoor de tweede editie van onze ladies night is aanstaande, verleden jaar was het een groot succes, met heel veel gezelligheid, live muziek, standjes, alle winkels open, veel publiek. Kortom heel veel actie en dit jaar is het niet alleen voor de (jonge)vrouw, maar voor het hele gezin. Er valt van alles te beleven voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Dus eigenlijk wederom een primeur, de eerste family night…. Okee de man/vriend/partner is bij ons uiteraard van harte welkom, er valt immers altijd genoeg te “beleven” en te zien of te snoepen, maar we noemen het toch maar ladiesnight. De meeste vrouwen vinden het soms wel zo prettig (even) alleen onder vrouwen de kleding, schoenen, sjaals, sieraden enz. te bekijken en te passen, uiteraard is manlief van harte welkom (als chauffeur kan het ook reuze handig zijn of als pakje drager…( smile)om je ega mee te nemen.

Wat mag u verder verwachten bij ons: uiteraard persoonlijk advies, leuke acties en kortingen, gezelligheid, een hapje en een drankje, bedrijvigheid, dus dat mag je eigenlijk niet missen.

Dus zet maar snel op de kalender en/of in uw agenda of iphone, woensdagavond 23 november a.s van 19.00u -21.00u FAMILY/LADIES night, heel graag totziens.img_1151

Een Reactie