Nieuwe laarsjes

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Ja hoor ze zijn binnen, de nieuwe enkellaarsjes voor het najaar. Gelukkig maar want we waren al lekker door de huidige eerste collectie heen. Nog nooit eerder in de historie van onze schoenmode (nu ruim 3 jaar) vertoond. Voor u als klant natuurlijk niet altijd leuk, want dan heb je een leuk schoentje of laarsje gezien en dan blijkt deze alweer uitverkocht.

Voor ons als winkel kan het bijna niet mooier, m.a.w een luxe, de (kleine) ruimte voor onze opslag heeft nu immers weer plek voor de nieuwe oogst. En wat voor één, prachtig mooie en warme herfstkleuren en voor een prijs….€ 49,99 is het wel heel erg aanlokkelijk. In de kleur taupe, khaki groen en warm cognac, met een midden en een lage hak hoogte. Kleuren welke uw outfit net naar een hoger level tillen. Juist door het contrast te zoeken wordt dat effect bereikt. Wilt u graag advies, dat is geen probleem. Wij helpen u graag uw persoonlijkheid te versterken, want dat is wat kleding en schoenen voor een mens kunnen doen.

Het it’s all appearance??  Schone schijn ( Mrs Bouquet) nee hoor daar prikken we zo doorheen, het moet goed voelen en dat straal je uit.img_1079 img_1073 img_1074