Nieuwe merken..

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 2

Je bent altijd wel bezig om een nieuw merk binnen te hengelen, helaas lukt dat niet altijd dan ben je ‘bezig” met een merk en dan zit het toch al teveel in de omgeving. Ja en dan moet je het niet ( meer) willen voeren, tenminste als je enige exclusiviteit wenst. Of je kunt het niet krijgen omdat ze te grote aantallen als verplichting stellen. Jaaa dan ben ik direct weg, ben juist eigen baas geworden om dat deel ook zelf in de hand te hebben, nee verplichte afname …brrrr daar word ik allergisch van.

Het leuke is dat je door de jaren heen zo je connecties hebt opgebouwd, een netwerk(je) van agenten én vertegenwoordigsters (m/v) zeg maar. En juist die zoeken ons wel op, die zijn juist veel meer geïnteresseerd in de kleine speciaalzaak. En laat ik nu zomaar 3 nieuwe kleine merkjes erbij hebben in een week.Waarvan 2 kort op de markt, wat zoveel inhoud als binnen 1 a 2 maand leverbaar en niet zoals de grotere merken pas na 6/7 maand. Kan wel zeggen dat ik enthousiast ben. Mooie stoffen, mooie afwerking, goede prijs kwaliteit verhouding, dus dat wordt een verrassing voor jullie dit najaar. Evenzo een  nieuw merk  binnen de schoenmode nl San Miguel uit Brazilië. Handgemaakt, heel geschikt voor veganisten. Geen leer dus maar wel erg duurzaam, kortom we hebben weer heel veel zin in het najaar, maar eerst wel even “ouderwets”  zomer hoor. Genieten van de vooruitzichten mag, maar helemaal van het NU, we houden u heus wel op de hoogte. Enne….VOLOP SALE BIJ ONS HOOR!!

P.s de snuit van de schoen staat op de foto wat omhoog, maar is helemaal oke als je deze draagt, oh ja de clumpy, jaah die ( de klomp laars die geweldig loopt) , komt weer in ons assortiment dit najaar. Weet u dat ook vast even…IMG_0840

 

2 Reacties