Nieuwe ogen…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Nieuwe ogen?? Wat bedoel je daarmee zou je kunnen denken…het roept geen herkenning op?? Laat ik dan eens zeggen, andere ogen. Dan valt het muntje misschien wel, immers kijken met andere ogen naar iets wat er al was, levert een ander beeld op, een andere invalshoek.

Met nieuwe ogen kijken is voor mij persoonlijk altijd een vast gegeven na de vakanties. Het begint al met het thuiskomen, proberen te kijken alsof je het voor de eerste keer ziet en dat levert een heel ander plaatje op. Nieuwe ogen werken verfrissend, maar laten iets “ouds” net zo goed weer stralen. Dus kijk eens met nieuwe ogen…eerst eens in je eigen kledingkast en ga dan eens om je heen kijken in de winkel, pas één en één eens toe en je krijgt meer mogelijkheden, meer toepassingen en meer fun. En dat toch nog met je eigen “oude” ogen.

Duurzaamheid is de leidraad, bewust en vol overtuiging je keuzes maken. Twee items in één jurkje zoals Lizzy&Coco doen door reversible kleding te ontwerpen. Of door van restmateriaal weer nieuwe dingen te ontwikkelen. Met oog voor de toekomst!IMG_0840