Nieuwwwww….

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Nieuwww, doorgaans een klein plukje, maar dit jaar al een halve winkel vol met nieuwe spullen ingehangen, omdat ik al een tekort had….én de ruimte voor nieuw. Mooooi, lekker fris en helder én al erg leuk in verkocht…ook leukkk.

Nee dat verveelt echt nooit als mensen enthousiast op de winkel reageren en overal vandaan komen én graag weer terug komen. Omdat de collectie ze aanspreekt, het anders dan gangbaar is en gemoedelijk, smûk, overzichtelijk. Heel erg leuk, daardoor heb je ook nooit het idee dat je aan het werk bent. Je mag immers bezig zijn met iets wat zoveel energie oplevert.

En nu ook weer met de aanstaande veranderingen in de winkel, de breihoek is leeg, ja een heel aparte gewaarwording, de gütermann garenkast is ook leeg….it giet oan…feroarje fan de winkel. Nee niet heel grootschalig hoor, maar wel met meer ruimte voor de kleding én meer licht. Het gaat echt weer mooi worden, houd het maar in de gaten, wat een kleine wijziging al weer voor effect kan sorteren… onze eigen stijl, wellicht een ratje toe, maar daardoor wel uniek en authentiek. Graag oantsjen.img_1233