Op hakken lopen…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 2

Op hoge hakken lopen, naar het schijnt de trend voor dit voorjaar/zomer. Ga maar vast oefenen stond er in een mode bijlage van een grote krant, want het platte schoentje is uit…. Nou ja uit is iets pas als er niemand meer iets van wil dragen/kopen. En voor alles is altijd wel een liefhebber te vinden is onze ondervinding. Dus uit…is een te groot woord; zeg gerust is iets meer “gewoon” geworden. En alles wat gewoon is of als zodanig wordt ervaren is voor een groep modevolgers dan niet meer zo interessant.  Maar de sandaal met hak om het maar even plastisch te zeggen is wel aan een revival begonnen. Net zoals de kleding trends van de 60 er jaren.

Dus wil je plat of op hoge hak, doe lekker waar je je goed bij voelt, wij hebben ze van allebeide soorten in de winkel. Mooi om je outfit direct draag proof te maken. En zeg nou zelf, de kantachtige espadrilles zien er toch prachtig uit. Of juist een glimmertje….IMG_0591

IMG_0596 IMG_0594

IMG_0601 IMG_0600

IMG_0598

-Een deel van de schoenmode bij ons verkrijgbaar, in de matenrange 36 t/m 41 en soms ook 42. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

 

2 Reacties