Rare tijd(en)

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Terwijl je zou verwachten dat de tijd juist langzamer voorbij gaat, gevoelsmatig dan… gaat het ondanks alles eigenlijk heel erg snel. Voor je het goed en wel beseft is er al weer meer dan een week voorbij.

Het blijft een raar fenomeen, tijdsbesef…

maar feit is wel dat over 11 weken…. ja idd het aftellen is begonnen, ‘t Ingeltje haar deuren gaat sluiten. Tijd voor iets meer tijd (-) tijd voor nog een keer een switsch, tijd voor een studie, kortom tijd voor STOPPEN.
Okee, wanneer is het de geschikte tijd, ook dat blijft altijd een issue, daarom nu de keus, 30 jaar is een prachtig mooi rond getal. Een prachtig moment om te zeggen, nu gaan we de knoop doorhakken.

Het tijdperk eigen zaak, heel erg uitdagend, enerverend, druk, lastig soms, vooral als je (kleine)kinderen hebt. Maar nooooit vervelend, uiteraard zal ik het heel erg gaan missen. Maar ook dat zal wennen en juist het gegeven meer tijd voor…..vul maar in, is een hele mooie nieuwe invulling. En wat te denken van het opnieuw beppe mogen worden… ook dat gaan we beleven dit seizoen.

He ik ben nog niet weg, kom nog maar gezellig langs, we houden afstand vlgs het nieuwe “ normaal” maar normaal gaat het niet worden….

want het is een opgelegd iets, dus ons onderbewustzijn zal daar meer moeite mee hebben. Maar we doen ons best, he fijne week.E1FB7F63-3B58-4DAA-AFF7-8917F1E67B1F