Royal bleu met fris wit…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Koningsblauw, alhoewel….op de verjaardag van onze Koning hebben we het meestal meer over de kleur oranje… oranje tompouces, oranje jumbo bollen enz. Alexander zal nog wel even door feesten evenals vele Hollanders. Het feestje is immers niet geheel in het water gevallen. Maar het zit er bijna weer op de 27 e april. Morgen de rommeltjes van de vrijmarkt weer naar de zolder of op marktplaats wellicht.

En wij, ook wij hebben de “vrije dag” weer feestelijk benut. Geen rommelmarkt bij het centrum, dat is helaas alweer jaren verleden tijd. Maar desalniettemin morgen weer fris en fruitig met de mooiste kleuren, waaronder dus het koningsblauw in heel veel variëteiten present. En mocht je daar nu helemaal niets mee hebben, geen punt, groen, geel, zwart, rood, roze, beige, zand, wit, vanille, grijs enz, enz. ook al wil het weer nog niet helemaal naar warmere temperaturen stijgen. Want van alle kleurtjes bij ons in de winkel moet je het wel warm krijgen, het is immers nog slechts luttele dagen voor we de maand mei induikelen. En ja voor MOEDERDAG is het toch een vast gegeven dat er iets nieuws gekocht wordt, stralen op de 2e zondag in mei!

En om nog een beetje in VRIJMARKT termen te blijven, kom maar snel langs want vanaf morgen geven we op alle LAARSJES 21% korting, juist ja BTW vrij. Waarom? Omdat het zo frisjes blijft, daarom  we zitten nu nog redelijk in de maten, dussss…als je voornemens was om laarsjes te kopen aarzel dan niet te lang; want op=op.IMG_0651

IMG_0652

IMG_0653