Tja….

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Ja mensen helaas het houdt nooit op, zolang er mensen zijn, zullen er dieven zijn. Dieven die uit hebzucht hun slag slaan. Maar deze dief van de afgelopen zaterdag was wel een hele brutale dief.

Je moet het maar durven, ten overstaan van een plein vol mensen, een sjaal van de paspop buiten halen en gewoon, ja doodgewoon in je tas stoppen…. en dan doodleuk weglopen zonder af te rekenen…..

Ja mensen, je snapt dat wij in vertwijfeling dan wel eens roepen, houdt het dan nooit op. Want het is niet alleen bij mij waar gestolen wordt, het komt in ALLE winkels voor met een regelmaat waar je echt onderhand beroerd van wordt. Gelukkig hebben we prachtige beelden van deze 50 er, met behoorlijk lang blond haar, met grijze jas, ongeveer 1.70 lang. Deze beelden gaan wederom naar het politiebureau en mogen we idd hopen dat er zo zoetjes aan een match komt met andere camerabeelden. Want dat is het mooie van deze tijd, bijna alle winkels hebben zoetjes aan camera’s hangen. Want ook wij houden vol..!0304B29C-F18B-43BF-B646-F1F3FDFB8387