Uitpakken en uitpakken….

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 3

Tjonge jonge, niet gewoon, zoveel spullen we deze week weer binnen hebben gekregen. Honderden stuks, dozen en dozen vol, nou dat is me een uitpakken kan ik u verzekeren. Want elk artikel/kledingstuk zit weer apart verpakt in plastic, en vervolgens zijn de gelijksoortige art. van een maatserie ook nog weer bij elkaar verpakt. Dat is me dus toch een partij plastic (–)uitpakken… ben benieuwd wanneer dat aan banden wordt gelegd. Een grijze kliko vol met de oogst van deze week nou dat zegt genoeg dunkt me.

Morgen zal ik proberen weer wat foto’s te maken, uiteraard van de nieuwe collectie. Maar de SALE is absoluut nog een aanrader! zeker nu het weer wat kouder is. En uiteraard kunt u ook altijd nog langskomen om ons prachtige Katia breigaren “te scoren” en jaaah ook daar kunt u high van worden om in de “terminologie” te blijven. Maar zoals we al vaker hebben gezegd, er zijn slechtere verslavingen toch..!IMG_8470 (2)

3 Reacties