Voorjaarsvakantie…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Voorjaars vakantie, of ook wel skivakantie genoemd, want deze crocusvakantie staat bij velen in het teken van de wintersport. Lekker op de lange latten in de sneeuw, zonnetje erbij genieten van inspanning en uiteraard aprés ski.

Nu hebben we helaas niet echt een winter mogen ervaren zoals een winter zou moeten voelen. Guur, vorst, veel ijs, dikke kleding. Gelukkig dat we dat niet in de hand hebben. De wintermode wilde evenwel wel weg.

Het staartje van zowel de maand februari als de wintercollectie is deze week van kracht. De laatste stuks gaan voor een habbekrats weg én met een deel van de verkoop steunt u het goede doel. We doneren van ieder verkocht kledingstuk €2,50 aan OHANA SISTERS. uiteraard staat het u vrij om meer te doneren. In een eerder blog heb ik al eens verteld over deze stichting. O.a onder de vlag van Energy 4 all, kunnen er onderzoeken in gang worden gezet die wellicht voor de toekomst een bijdrage mogen opleveren voor verbetering/genezing van heel veel stofwisselingsziektes. Dat levert ons weer ruimte én de stichting gelden op, twee vliegen in één klap. Kunnen we weer heel veel leuke dingen inhangen of plaatsen ( dozen en dozen vol mooie schoenmode!!)IMG_0424