Iedere week : is de wekelijkse rubriek die een onderwerp onder uw aandacht wil brengen. Dat kan een aanbieding zijn of weer een nieuwe item bij de andere rubrieken.

2020:

Week 4:

Het gaat lekker met de Sale, de afgelopen week ook weer veel hangers leeg mogen maken. Vind ik persoonlijk altijd heel erg leuk, lekker opruimen en een legere winkel krijgen. Nu is dat laatste meestal van korte duur, want de nieuwe collecties lopen ook al weer lekker binnen. De winkel kleurt achterin zoetjes aan al weer mooi in voorjaarskleuren. Prachtigggg en dan zijn we nog maar de 4 e week van het jaar, raar hé…. nou kom gewoon maar gezellig langs. Fijne week allemaal.D837F38C-DC95-4C58-B1A5-1133323506B5

Week 3:

Druilerig weer als je naar buiten kijkt, ja dat zie ik als ik thuis ben. In het winkelcentrum heb ik soms geen idee hoe het weer buiten is, het moet al stortregenen wil ik het door het dik geïsoleerde dak heen horen. Best een voordeel eigenlijk, ik kijk altijd naar het licht als ik de deur richting passage inkijk. Dus ben je weer gevoelig? Wellicht is een “ verblijf/verpozen” in ons centrum dan een goede remedie. Heerlijk broodje VEGGIE eten ( mocht ik de afgelopen week proefeten, smaakte heerlijk dus het komt op de kaart) bij het Eethuisje, wat lectuur halen bij de Primera, kun je je thuis heerlijk in “ vergeten” of nog lekker voordeel shoppen bij ons als retailers. Kortom van harte welkom hoor en een fijne week gewenst,  p.s het laatste jurkje vd oude meesters serie, maat S nu voor sale prijsje.B8945C12-F511-4E81-A94E-FA8FCC08A416

Week 1/2:

Het mag nog hoor, de beste wensen toewensen, daarom bij deze, dat het een mooi jaar mag worden zoals je hoopt dat het zich gaat ontvouwen.

Voor ons privé mogen we ons op een 2e kleinkind gaan verheugen, het wonder van de geboorte, zo mooi! Een mini vakantie op de eilanden met hopelijk het voltallige gezin en vast nog vele andere fijne zaken. Maar deze dienen zich aan zoals ze komen. Maarrrr eerst de winkel weer lekker leeg verkopen zodat de collecties van het voorjaar en straks de zomer weer alle ruimte krijgen om te shinen. W.b die nieuwe collecties….er is alweer wat binnen hoor. Dat gaat direct 2 januari weer los. Mensen nogmaals een heel fijn jaar gewenst, te beginnen met komende week. Graag oant sjen.F6D5AC3B-A3D8-44C7-A507-1B38A6838415

2019:

Week 52:

De laatste week wb de getallenreeks, er is immers geen week 53… terwijl er nog 2 dagen in die “ week 53 zitten”.
De laatste 2 dagen van het jaar beginnen in de eerste week van 2020, apart eigenlijk als je gek op strakke regels bent. Maar ook weer zo mooi, zoals alles eigenlijk haar eigen ritme volgt of juist niet, zo is het met het hele leven. De dingen gaan zoals ze gaan doorgaans met een reden. Zoals 2019 een jaar van de boeren, de pfas, de stakingen de protesten was, zal 2020 haar eigen voetafdruk gaan maken. Wellicht een voornemen om die bewuster te gaan zetten.

Heel graag willen we jullie het prachtige nieuws van de geboorte van kleine Ric meedelen, lief broertje van Luc en zoontje van onze medewerkster Patricia en haar man Simon. Een groot wonder van de geboorte van nieuw leven.

Mensen een fijne week gewenst, we zijn uiteraard dicht met de Kerst en de laatste 2 dagen van het jaar staan we graag nog voor jullie klaar. Hele fijne dagen gewenst en graag oant sjen.5C494140-5DFB-4182-9A18-A9EF2E149FC9
Week 51:
De Kerst heeft met al haar versieringen rondom haar intrede gedaan. Als je door het dorp heen fietst zie je overal lichtjes branden, zowel binnen als buitenshuis. Licht alom, van flikkerlicht tot blauw neon licht en kermislicht. Meer, meer en meer, ja gelukkig valt er over smaak zoveel te zeggen. En ook dat zijn dingen waarin je elkaar respecteert.
Net zoals de smaak van je outfit, grappig en verrassend soms hoe de man van… soms zo uitgesproken iets kan afkeuren. De vrouw soms in vertwijfeling door zijn reactie. Ook daarin is het soms de “ druk en kracht” van de “ sterkste persoon”. Nee dat fien ik net mooi….
Prachtig blijft het dan als je klanten hebt die wars van wat een ander denkt of vindt heerlijk hun eigen smaak en plan kiezen. En weet je deze vrouwen respecteren doorgaans volledig de smaak van de ander, kunnen deze met oprechtheid bewonderen, ook al past deze niet in hun eigen straatje.
Dat we op deze wijze met elkaar door het leven mogen “ wandelen” en gaan. Wat een licht geeft dat én ruimte.
Gezellige week allemaal.9D746A4C-70A1-4679-8D22-415CB7C4AEE8

week 50:

Zomaar weer een week overgeslagen, het is zoals het is, week 50 inmiddels, guur december weer. Voelt ook echt als de laatste weken van het jaar, de winkel is inmiddels van Sinterklaas naar Kerst stijl omgetuned, altijd gezellig. Zo ook de klanten die zo gezellig de interactie met elkaar aangaan, alsof ze elkaar al jaren kennen, terwijl de realiteit is, nog nooit eerder gezien. Mooi zoiets, daar doe je het toch voor, met elkaar voor elkaar en samen. Maar ook weer dubbel, juist in deze maand…. zullen we een poging doen om er voor een ander te zijn…. fijne week en graag totziens.ECB8C416-A0AB-411F-9E8E-7C65FBED099E

week 48:

Het lijkt ieder jaar weer sneller te gaan, ligt dat aan mij? De leeftijd? Of gewoon te volle agenda’s. Denk toch echt het laatste, wellicht iets om eens iets meer bij stil te staan, niet meer dan een bepaalde hoeveelheid dingen inplannen en de agenda wat leger houden.

Betrap me er ook steeds vaker op dat wanneer ik iets niet opschrijf, ik het “ zo maar “ kan vergeten. Daar waar ik me hier eerder zorgen om kon maken, bedenk ik nu, dat het dan dus niet is opgeslagen in mijn brein. ( heb ik nl gelezen) iets wat je niet hebt opgeslagen kan later dus ook onmogelijk omhoog poppen van, he vergeet niet…….

Dus het is zoals het is, en NU is het dus tijd voor kortingen. De laatste week van november, 23 jaar geleden ( onze jongste net voor de heropening geboren) direct ook met leuke acties begonnen. En dat is dus 23 jaar later nog steeds het geval. Mensen kom prachtige items shoppen met grabbelkorting, enne!!!! BLACK FRIDAY, en Small shop Sale Saturday, deze week, houd onze fb pagina maar in de gaten! Graag oantsjen.IMG_6493 - kopie