Week 7:

Storm tot orkaankracht, we zullen het zien vandaag. Het gaat inderdaad al goed tekeer, echte februari stormen. Van heeel vroeger weet ik me nog te herinneren ( basisschool) dat er in de buitengebieden daken van de boerderijen afgingen). Dat vond ik toch wel heel erg spannend, zou dat ook met ons dak kunnen gebeuren….waren gedachten die ik als jong meisje toen had. Want oooh wat ging het indertijd tekeer als ik boven in mijn slaapkamertje lag.

Raar he dat je daar nu zo weer aan moet denken, heb dat gevoel in ons robuuste huis absoluut niet. Ook al loeit de storm al behoorlijk….

Mensen ook deze week zal het nog stormachtig blijven aldus de weer profeten, dus wil je er beslist even uit, kom dan maar gezellig langs. Binnen in het centrum hoor je ook  niet veel van wat er buiten afspeelt. Even afleiding zoeken of juist de storm trotseren, welke uitdaging ga je aan?

Fijne week allemaal.7A4A7F11-D03A-4FE3-9743-21EB6593D9D5

 

Week 6:

Heerlijk gevoel, dat de winkel zoetjes aan “ leeg” raakt met de vorige collectie en zich zoetjes aan vult met voorjaar. Alleen de stellingen bij het raam zijn nog gevuld met SALE. Lekker opruimen dus, heb je vast thuis ook wel, de boel weer lekker leeg en netjes maken. Iets typisch vrouwelijks? Geen idee, is ook niet belangrijk, als het jouw een goed gevoel geeft dat doet er toe.
daarom doe wat goed voelt en is dat toevallig even langswippen bij ons, heel gezellig én leuk. Ten tijde van dit schrijven (02-02-2020) een datum die we niet  weer meemaken, omgekeerd precies dezelfde datum…. Mensen een fijne februari week.B26EE6C9-2059-4093-A0E5-25EB138B03E4

Week 5:

De laatste week alweer van de maand januari, wat vroeger in mijn kindertijd een hele lange maand was. Raar dat naarmate je ouder wordt alles in een soort van stroomversnelling lijkt te gaan. Je wilt je eigenlijk graag verdiepen in iets, maar het vliegt je soms in snelheid voorbij…..

Nog zoiets, dat je steeds vaker mensen van “ vroeger” tegenkomt. Oud klasgenoten, oud collega’s enz. Toevallig, zeg het maar.

Niet toevallig is het gegeven van de komende maand februari. Daar waar het een jaar of 10 geleden de maand van rust(ig) op alle fronten was, is het tegenwoordig de maand van verandering, veranderen, nieuwe stappen zetten e.d. geworden. Zo ook de winkel; alweer meer dan de helft met nieuw gevuld … Weet dat alleen een ( klets) praatje ook gerust mag hoor. Even stilstaan bij andere zaken, mensen wederom een goede week gewenst.

Week 4:

Het gaat lekker met de Sale, de afgelopen week ook weer veel hangers leeg mogen maken. Vind ik persoonlijk altijd heel erg leuk, lekker opruimen en een legere winkel krijgen. Nu is dat laatste meestal van korte duur, want de nieuwe collecties lopen ook al weer lekker binnen. De winkel kleurt achterin zoetjes aan al weer mooi in voorjaarskleuren. Prachtigggg en dan zijn we nog maar de 4 e week van het jaar, raar hé…. nou kom gewoon maar gezellig langs. Fijne week allemaal.D837F38C-DC95-4C58-B1A5-1133323506B5

Week 3:

Druilerig weer als je naar buiten kijkt, ja dat zie ik als ik thuis ben. In het winkelcentrum heb ik soms geen idee hoe het weer buiten is, het moet al stortregenen wil ik het door het dik geïsoleerde dak heen horen. Best een voordeel eigenlijk, ik kijk altijd naar het licht als ik de deur richting passage inkijk. Dus ben je weer gevoelig? Wellicht is een “ verblijf/verpozen” in ons centrum dan een goede remedie. Heerlijk broodje VEGGIE eten ( mocht ik de afgelopen week proefeten, smaakte heerlijk dus het komt op de kaart) bij het Eethuisje, wat lectuur halen bij de Primera, kun je je thuis heerlijk in “ vergeten” of nog lekker voordeel shoppen bij ons als retailers. Kortom van harte welkom hoor en een fijne week gewenst,  p.s het laatste jurkje vd oude meesters serie, maat S nu voor sale prijsje.B8945C12-F511-4E81-A94E-FA8FCC08A416

Week 1/2:

Het mag nog hoor, de beste wensen toewensen, daarom bij deze, dat het een mooi jaar mag worden zoals je hoopt dat het zich gaat ontvouwen.

Voor ons privé mogen we ons op een 2e kleinkind gaan verheugen, het wonder van de geboorte, zo mooi! Een mini vakantie op de eilanden met hopelijk het voltallige gezin en vast nog vele andere fijne zaken. Maar deze dienen zich aan zoals ze komen. Maarrrr eerst de winkel weer lekker leeg verkopen zodat de collecties van het voorjaar en straks de zomer weer alle ruimte krijgen om te shinen. W.b die nieuwe collecties….er is alweer wat binnen hoor. Dat gaat direct 2 januari weer los. Mensen nogmaals een heel fijn jaar gewenst, te beginnen met komende week. Graag oant sjen.F6D5AC3B-A3D8-44C7-A507-1B38A6838415

2019: