Weer een nieuwe ronde met afprijzen

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

De laatste weken, concreet steeds legere schappen, maar ook steeds lagere prijzen. Dus voor de koopjesjagers, (waar we heeel blij mee zijn.) steeds aantrekkelijker.

Nog hele mooie spullen, van kleding, sneakers, helaas alleen de maten 36-37-38 nog. Leuke kettingen, armbanden, sjaals, roosjes, ringen enz. Zelfs nog een aantal tassen, maar ook hierin gaat het om de laatste exemplaren. 4 stuks om concreet te zijn.

Maar dat hoort er allemaal bij, bij leegverkoop. Alles mag weg, zelfs de koopjestafel voor het goede doel is constant aan aanvulling toe.

Het wil wel weg, gelukkig maar, wie had dat midden maart kunnen denken, de intelligente lockdown door Covid 19 heeft me best wat kopzorgen gekost. Blijven de mensen komen, hoe gaat het met ons jubileum, onze leegverkoop enz. Gelukkig heeft de tijd ons de wijsheid van nu gebracht en mogen we heel erg blij zijn met de wijze waarop het steeds gaat.

De leegverkoop gaat dus gelukkig heel erg fijn. Zelfs Hele lieve klanten, die meer dan de prijs op het kaartje willen betalen, en uiteraard alle lieve woorden, gesprekken, bloemen, kaartjes enz. Een afronding, die we eigenlijk alleen maar zo kunnen dromen, maar die dus echt ook werkelijkheid wordt. Echt mensen fantastisch.

Nu nog de laatste weken te gaan, dus graag nog oantsjen, dikke knuffel.980F06D4-8E84-455B-92AD-3123B2ECE305