Weer nieuw binnen..

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

De maand februari is nog maar koud begonnen of we krijgen al wéér nieuwe dozen met spullen binnen. Het één nog mooier en frisser dan het andere. Allemaal prachtige voorjaarsmode; broeken, tops, jasjes, blousjes, sjaals en bijous, alléén voor in de winkel rest nog ons laatste opruimings plukje. Een fijn gevoel, want dat impliceert dat we het afgelopen seizoen goed hebben ingeschat wat u als klant leuk zou gaan vinden. En die tendens lijkt ook nu weer te worden gevolgd. Want we verkopen al erg goed uit de nieuwe collecties. Zo ook vandaag, weer veel enthousiaste reacties. Dat belooft een mooi voorjaar te worden, kom gerust even kijken en mee smullen.

Gister heb ik weer een nieuw merk aan onze winkel mogen verbinden, daar verheug ik me enorm op. De eerste collectie hiervan wordt eind maart verwacht, allemaal “omkeerbare” jurkjes, dus 2 jurkjes voor de prijs van één. Je gaat even naar het toilet om je outfit binnenstebuiten te keren voor een smashing effect. Echt wouw vond ik ze, dus u begrijpt ik was instant fan. Ik laat het u wel weten middels dit blog of fb.IMG_0390

=IMG_0391