Wintertijd…

Geplaatst in: Blog 't Ingeltje | 0

Een uurtje langer geslapen?? Of toch vroeg opgestaan…Vanavond en morgenochtend ervaren we het “verschil”,  eerder donker en weer eerder licht. De normale tijd van de klok wordt weer ingezet, de meningen hierover zijn verschillend. Daar waar de één er wel een maand last van heeft, heeft de ander het ritme direct weer te pakken. Wel ervaren we de wintertijd op deze wijze veel meer, het gevoel van donkere dagen, maakt het “winters”. Voeg daarbij nog alle folders en mails over de naderende Sint en de feestartikelen voor de Kerst en het beeld is compleet.

Welnu met een winkel vol prachtige winter items kunnen we deze tijd heel fijn en aangenaam maken. Heel eenvoudig door knus aan het handwerken te gaan, bv een winters harig vachtje breien, of een serie kussens op de bank van een nieuw hoesje voorzien. Een schilderij met warme kleuren breien om het jacht thema met hertengewijen gestalte te geven. Of juist de zachtere sfeer van het brocante in je huis te brengen. Voeg daarbij de korting in de breihoek en het wordt nog aangenamer, immers bij 5 bollen hebt u 50% korting te pakken en dat loopt heel erg mooi op.

En voor het aangenaam maken van de mens “herself” is een prachtig warm vest ook een heel fijne mogelijkheid. Kortom wintertijd, daarvan maken we een gezellige en warme tijd. Kom maar gauw eens even langs om “deze tijd” te ervaren.img_0876